Petra Wessels

Psycholoog Voorhout

Agneshove 79, 2215 HS Voorhout

Psycholoog Voorhout  - Ik help je

Ik vind de meeste voldoening in het vinden van jouw zelfredzaamheid. Mensen verliezen vertrouwen en geloof in zichzelf; dat helpen herstellen en merken dat iemand weer zélf aan de slag gaat is prachtig. Je klacht speelt een buitensporig grote rol in je leven. Alsof je niets anders meer bent dan dat. In de behandeling help ik je het contact met jezelf te hervinden. Met dat contact word je je opnieuw bewust van jezelf. Je krijgt nieuw perspectief, nieuw inzicht en ontdekt opnieuw jouw unieke manier om te leren en te groeien.

Dat is de basis van de behandeling. Je leert hoe jouw denkpatronen werken, en hoe je je soms letterlijk iets ‘in je hoofd’ haalt. Je begrijpt wat de gevolgen zijn voor je gevoelens en je gedrag. Daarmee zie je ook wat je anders kunt doen, waar jouw kansen liggen. Er is geen vaststaand protocol , maar een schat aan methodieken. Samen ontdekken we hoe jij weer de regie kunt nemen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Petra Wessels

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam


Agneshove 79
2215 HS Voorhout

Psychologen Nederland