Sandra Kuiters

Psycholoog Hoofddorp

Planetenweg 5, 2132HN Hoofddorp

Psycholoog Hoofddorp

Hallo, mijn naam is Sandra Kuiters. Psycholoog en systeemtherapeut met een persoonsgerichte aanpak. Al ruim 12 jaar in het vak en sinds twee jaar aan het werk in mijn eigen praktijk. Ik help je graag om los te komen van je problemen. Ik heb brede ervaring en een veelzijdige aanpak die ik zo goed mogelijk afstem op jou als persoon. Het samen puzzelen naar wat voor jou het beste werkt is wat ik leuk vind om te doen. Naast de reguliere behandelmethodes werk ik ook veel met Emotional Freedom Techniques. Middels deze techniek kunnen naast psychische klachten ook lichamelijke klachten worden behandeld.

Mijn behandeling wordt ervaren als diepgaand en toch praktisch. Ik ben goed in staat om snel tot de kern te komen waardoor de meeste mensen met een aantal gesprekken alweer een heel eind op de goede weg zijn! Voel je welkom om contact op te nemen en een afspraak te maken, ik zie uit naar onze ontmoeting.     


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Sandra Kuiters


Planetenweg 5
2132HN Hoofddorp

Psychologen Nederland