Nine Lutgert

Psycholoog Alkmaar

Maassluisstraat 2, 1062 GD Amsterdam

Psycholoog Alkmaar

Mijn naam is Nine Lutgert en ik ben werkzaam als psycholoog in Alkmaar. Wat mijn manier van werken kenmerkt is dat ik rust uitstraal en toegankelijk ben voor ieders verhaal. Door niet te oordelen hoop ik te bereiken dat jij je zodanig op je gemak voelt dat we ook de moeilijke gesprekken kunnen voeren samen. 

Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat er ruimte is voor positiviteit, voor de positieve kanten die iedereen heeft. Het belichten van deze kant werkt vaak motiverend. Door gebruik te maken van jouw kwaliteiten hoop ik samen aan je hulpvraag te kunnen werken. Hierdoor is er bij mij ook zeker ruimte voor een grapje. Niet ieder gesprek hoeft zwaar te zijn. 

Tijdens mijn behandeling maak ik gebruik van o.a. Cognitieve gedragstherapie, ACT en COMET bij een negatief zelfbeeld. Verder gebruik ik graag mindfulness ter ondersteuning van de gesprekken. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Nine Lutgert


Maassluisstraat 2
1062 GD Amsterdam

Psychologen Nederland