Alexandra Dullaart

Psycholoog Amsterdam-Noord

Parlevinker 7, 1034 PX Amsterdam

Psycholoog Amsterdam-Noord

Heb jij het gevoel dat je niet alles uit het leven haalt? Dat je niet leeft zoals je zou willen leven? Dat je niet weet wie je nou werkelijk bent? Ben je vaak moe, heb je stress en/of lichamelijk klachten als rugpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, darmklachten? Dan wil ik je graag helpen om daar wat aan te verbeteren!

Ik ben er van overtuigd dat veel mensen leven naar een standaard die buiten ons ligt (de maatschappij, je ouders, je vrienden) en daardoor verwijderd raken van hun eigen dieper liggende verlangens, dromen, behoeften. Hoe meer je daar verwijderd van raakt, hoe meer onvrede je zult ervaren over jezelf en over het leven en hoe groter de kans is dat je daar zelfs op lichamelijk niveau last van krijgt. Ik help mensen graag om het contact met deze diepere gevoelens weer te leggen en te leren daar naar te gaan handelen/leven.

Ik gebruik daarbij verschillende technieken uit verschillende stromingen, van regulier tot complementair. Maar vooral gebruik ik mijzelf als instrument: mijn luisterend oor, mijn invoelend hart en mijn intuïtie. De kennis over wat jij nodig hebt zit in jou zelf besloten. Ik help om deze kennis naar boven te halen, door als een spiegel te zijn. 

Ik kom ook bij mensen thuis!


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Alexandra Dullaart


Parlevinker 7
1034 PX Amsterdam

Psychologen Nederland