Roanne Helwig

Psycholoog Eindhoven

Aalsterweg 89B, 5615 CB EIndhoven

Psycholoog Eindhoven

Naast psycholoog ben ik ook systeemtherapeut. Dit houdt in dat ik samen met jou op zoek ga naar het ontstaan van je problemen. Ik geloof er namelijk in dat, als je het ontstaan ervan leert kennen en dit kan gaan accepteren, je sneller bij het oplossen van je problemen bent.

Binnen systeemtherapie is het ook mogelijk om samen met je partner, kinderen of belangrijke anderen in therapie te gaan. 

Mijn werkwijze is erg persoonlijk en betrokken. Omdat ik mij realiseer dat het erg spannend is om serieus naar je problemen te gaan kijken probeer ik een verbinding met je te maken. Deze verbinding zorgt er voor dat het 'naar jezelf kijken' minder spannend wordt.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Roanne Helwig


Aalsterweg 89B
5615 CB EIndhoven

Psychologen Nederland