Steven de Nie

(Online) Psycholoog Arnhem

Millweg 16, 6844 GR Arnhem

Rust in je hoofd en snel in Balans

Sinds 2004 help ik, psycholoog Steven de Nie, met veel plezier en voldoening vele mensen van stress naar balans in mijn praktijk Balans-Training in Arnhem en Online.

Tijdens mijn zoektocht naar een oplossing voor mijn eigen problemen (piekeren, onrust, angst, buikklachten etc) wist ik al snel dat alleen een integrale aanpak van lichaam en geest goed en snel helpt. Die heb ik gevonden en hiermee heb ik behalve mezelf al veel mensen mee geholpen sneller en gemakkelijker in balans te komen.

Al jaren werk ik online (meestal via Skype) met mensen aan stressklachten zoals angst, paniek, spanning, burnout, migraine, werkstress en levensvragen. Dit gaat feitelijk net zo goed als bij elkaar in dezelfde ruimte zitten: na ca. 5 minuten merk je het verschil eigenlijk niet meer. Het gaat om het resultaat en dat is hetzelfde.

Groot voordeel van online therapie en begeleiding: geen reistijd en geen reiskosten meer voor cliënten en voor mijn praktijk een veel grotere bereikbaarheid dan alleen mijn eigen regio. Daarom werk ik steeds meer online, het blijkt een win-win situatie!

Dus, heb je een vraag, ik help je graag verder ongeacht waar je bent!

Vriendelijke groet,

Steven de Nie


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Steven de Nie


Millweg 16
6844 GR Arnhem

Psychologen Nederland