Joelle Jaspers

Psycholoog Hilversum

Hoge Naarderweg 7 , 1217 AB Hilversum

Psycholoog Hilversum

Het leven kan je zien als een reis. Op dit moment in je leven heb je misschien het gevoel dat je de weg kwijt bent, dat je kompas het niet meer doet of dat je niet meer weet welke kant je opmoet. Daar is niks mis mee, bijna iedereen is met regelmaat verloren in zijn leven, werk of liefde. Zo is het leven: even mooi als moeilijk. Meestal vind je je weg wel; zelf of met de mensen om je heen. En soms niet. Dat is even slikken, want je wilt het allemaal alleen kunnen.

Maar als je eenmaal over de drempel bent, kom je er waarschijnlijk snel achter hoe waardevol het is om nu even tijd te maken voor jezelf.

Vanuit jouw kracht en verantwoordelijkheid, en met de steun, spiegeling en inhoudelijke begeleiding van een psycholoog kun je jouw unieke weg in het leven gaan (her)vinden en gaan vormgeven.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Joelle Jaspers

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam


Hoge Naarderweg 7
1217 AB Hilversum

Psychologen Nederland