Kerstin Venhuizen

Psycholoog Utrecht - IJsselstein

Apennijnen 67, 3524 DM Utrecht

Psycholoog Utrecht - IJsselstein

Veel mensen lopen vast, omdat ze moeilijk bij hun emoties kunnen komen. Hun lijf reageert dan al gauw mee, voornamelijk in de vorm van spanningsklachten. En het koppie erbovenop zorgt ervoor dat ze het allemaal volhouden...

Wanneer dit systeem niet meer functioneert of je er niet meer goed bij voelt, kun je ervoor kiezen om bij jezelf naar binnen te kijken. Meer te weten te komen over hoe je in elkaar steekt. Gaan voelen én gaan loslaten.

Hierbij kan ik je helpen, door je weer in contact met jezelf te brengen. Door je aan te raken - door te praten en door je te masseren. Zodat alles weer kan gaan stromen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Kerstin Venhuizen


Apennijnen 67
3524 DM Utrecht

Psychologen Nederland