Wilma van der meeren

Psychotherapeut Eindhoven

Heezerweg 100, 5614 HG Eindhoven

Even voorstellen, al geruime tijd ben ik werkzaam in de geestelijke gezondheidszorg. Naast mijn werkplek elders sinds 2008 ook in  mijn eigen praktijk voor psychotherapie. Een deel van mijn werk is ook het superviseren van jonge collega’s. Geweldig om te doen, zeker ook leerzaam voor mezelf.

Mijn persoonlijke blik op behandelen is het volgende: het vertrekpunt en middel voor verandering ligt binnen de relatie met jezelf en de ander.

Integratieve psychotherapie, gebruikmakend van verschillende methoden past me het meest. Hierbij wel als basis oriëntatie de cognitieve gedragstherapie. Schemagerichte psychotherapie, zowel individueel als in groep, is een van mijn favoriete. Eveneens  ben ik ook erg enthousiast over IBA (Inference Based Approach), een cognitieve therapie voor mensen met een obsessieve compulsieve stoornis (OCS).

Doctoraal studie Gezondheidswetenschappen in Maastricht (afstudeerrichting Geestelijke GezondheidsKunde), BIG-geregistreerd Gezondheidszorg(GZ)-Psycholoog en Psychotherapeut, Supervisor/leertherapeut voor de VGcT.

Lid van de VGCT (vereniging voor gedragstherapie en cognitieve therapie) en de LVVP (Nederlands Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten).


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Wilma van der meeren


Heezerweg 100
5614 HG Eindhoven

Psychologen Nederland