Sandra van Scheijndel

Schiekade 830 - 2e verdieping, 3032 AL Rotterdam

Psycholoog Rotterdam

Mijn naam is Sandra van Scheijndel, sinds 2006 heb ik een psychologenpraktijk in Rotterdam. Ik werk daar samen met collega's, waarbij we elkaar aanvullen en samen een breed behandelaanbod kunnen bieden: psychologische behandeling voor veel voorkomende problemen zoals burn-out, depressie en angstproblemen, maar ook EMDR en andere traumaverwerking, mindfulness, relatietherapie en psychiatrische consulten. Ook bieden wij mentale steun bij chronische ziektes en bij problemen rondom vruchtbaarheid en kinderwens.

In de behandeling vind ik het belangrijk om me te richten op de krachtige kanten van mijn cliënten en deze te versterken. Veerkracht, humor en relativeringsvermogen zijn daarin voor mij van grote waarde. Ik werk zoveel mogelijk vanuit het hier en nu, aan de problemen waar mensen in het dagelijks leven tegenaan lopen.  

Iedere behandeling is voor mij iets heel persoonlijks. Ik probeer mijn cliënten te benaderen op een manier die aansluit bij hoe zij in het leven staan. Ieder mens is uniek, en daarom ook iedere behandeling. Natuurlijk gebruik ik ook technieken uit behandelprotocollen, maar ik zal nooit een standaardbehandelpakket aanbieden. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Sandra van Scheijndel


Schiekade 830 - 2e verdieping
3032 AL Rotterdam

Psychologen Nederland