Harm Koenders

Psycholoog Nijmegen

Graafseweg 274, 6532 ZV Nijmegen

Psycholoog Nijmegen

Je hebt nu even een steuntje in de rug nodig

Sinds 2007 ben ik zelfstandig werkzaam als psycholoog binnen mijn eigen praktijk. Ik benader jou zoals ik zelf het liefst benaderd wil worden, als een mens, die in zijn leven te maken krijgt met pieken en dalen.

Lijden hoort ook bij het leven en we ontkomen niet aan bijvoorbeeld: verlies, ziekte, ontslag en de dood. Als je met mij gaat samenwerken, dan gaan we onder andere een proces inzetten waarbij je constructiever met het lijden om gaat en waardoor het je in het dagelijks leven minder belemmert.

Voor mij is elk persoon uniek, uniek in denken, uniek in ervaringen en uniek in de gebeurtenissen die hij of zij heeft meegemaakt. Ik kijk voornamelijk door de Sociaalpsychologische bril naar de mens, bij wie ik zeker rekening houdt met eventuele psychiatrische aandoeningen. Daarnaast ga ik onderzoeken wat er zich afspeelt in gedachten, gevoelens, emoties, traumatische gebeurtenissen en relaties om te kijken wat we daar kunnen veranderen in positieve zin.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door laagdrempeligheid, openheid, gedrevenheid, vertrouwen, eigen inbreng en verantwoordelijkheid nemen voor het eigen proces. Ik werk met tal van verschillende behandelvormen en laat me breed inspireren, ook buiten reguliere westerse geneeskunde en psychologie.

Groeimogelijkheden, ontwikkeling en betere omgang met jouw persoonlijk lijden

Samen opnieuw jouw waarden in kaart brengen, oplossingen binnen jezelf zoeken, een aantrekkelijk toekomstperspectief creëren, nieuwe vaardigheden leren om anders met je zelf en je omgeving of je aandoening om te gaan, maar voornamelijk jou in proces brengen om na de behandeling zelf de grip te kunnen houden op je leven.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Harm Koenders


Graafseweg 274
6532 ZV Nijmegen

Psychologen Nederland