Jan Aukes

Psycholoog in Den Bosch-Arnhem-Nijmegen-Tiel

Stationsplein 91 - 105 (REGUS / NS), 5211 BM Den Bosch en omgeving

Psycholoog in Den Bosch-Arnhem-Nijmegen-Tiel

Als je hulp zoekt voor psychische problemen, is het misschien goed te weten dat dit veel voorkomt. Propria weet uit onderzoek en ervaring dat veel mensen problemen hebben. Die vaak goed te behandelen zijn.

Integratieve Psychotherapie is een gezond idee, juist omdat er de afgelopen 20 jaar veel behandelingsvormen zijn ontwikkeld, die een goede werkzaamheid hebben.

De registertherapeut van Propria heeft die kennis en behandelingsvormen in huis. Het is niet nodig om lang met problemen of klachten te blijven doorgaan. Integendeel, er is goede kans om daar blijvend iets aan te doen.

Propria herkent en erkent in je jouw streven naar geluk en draagt daar graag aan bij. Je kunt rekenen op respect en een persoonlijke, warme benadering bij je komst en behandeling in één van de locaties waar Propria gevestigd is.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Jan Aukes


Stationsplein 91 - 105 (REGUS / NS)
5211 BM Den Bosch en omgeving

Psychologen Nederland