Janneke Rienstra

Psycholoog Rotterdam

Schiekade 830, 3032AL Rotterdam

Welkom bij psycholoog Rotterdam

Mijn naam is Janneke Rienstra en ik ben psycholoog in Rotterdam. Mijn werk is mijn grootste hobby; het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen. Bij psycholoog Rotterdam begeleid en coach ik cliënten die zijn vastgelopen op zowel werk- als privégebied.

Inzichtgevend én praktisch. Door mijn achtergrond gaan wij concreet aan de slag én nemen wij de tijd om ook echt te snappen wat er speelt en hoe het allemaal werkt. Daarbij pas ik mijn aanpak aan bij wat jij nodig hebt om de door jou gestelde doelen te bereiken. Ik maak daarbij gebruik van verschillende behandelmethodes zoals: Cognitieve Gedragstherapie, Korte Oplossingsgerichte Therapie, ACT, EMDR, Mindfulness, Relatietherapie en EFT.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Janneke Rienstra


Schiekade 830
3032AL Rotterdam

Psychologen Nederland