Danielle Swart

Psycholoog Zaandam

Cornelis van uitgeeststraat 1A, 1508 EG Zaandam

Psycholoog Zaandam

Heel mijn al heb ik mensen willen helpen. Dat is ook de reden waarom ik dit vak uitoefen.Met name waarin we van elkaar verschillen en waarin we hetzelfde zijn. Waarom iets pijn doet bij de een en niet bij de ander. Waarom het leven soms zo zwaar kan zijn, of waarom sommige onderwerpen zo moeilijk te bespreken zijn.

Mijn eigen stijl
In mijn eigen praktijk wil ik cliënten helpen op een betrokken, warme en professionele manier die uitgaat van de hele mens. Waarin we vanuit kracht werken. Waar cliënten zich op hun gemak voelen en waar je de inspiratie en de handvatten krijgt om zelf weer verder te kunnen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Danielle Swart


Cornelis van uitgeeststraat 1A
1508 EG Zaandam

Psychologen Nederland