Ellen Huijsmans

Psycholoog Utrecht

Boomstraat 2, 3582 KR Utrecht

Register Psycholoog Arbeid en Organisatie NIP

Mensen raken mij in hun uniekheid. Ik vind het elke keer weer een cadeau als een nieuwe cliënt/ cliënten zichzelf durft te laten zien en dat we samen op zoek gaan naar waar patronen belemmeren, waar de kracht verscholen zit en hoe een persoon of een stel weer in beweging kan komen in een richting die past bij de wensen en behoeften. Zorgen dat angst, pijn of verdriet niet meer in de weg staat van gezond functioneren.

In mijn rol als psycholoog probeer ik al mijn zintuigen te gebruiken om te kijken, te horen, te voelen, te ervaren wat er gebeurt en gaan we samen op avontuur. Naar mijn mening zit de oplossing vaak verscholen in de mens zelf en help ik om deze oplossing weer te ontdekken. 

Ik werk met een scala aan technieken (vanuit CGT, ACT, MBCT, Voice Dialoque, oplossingsgerichte therapie) en gooi daar een persoonlijk sausje overheen om aan te sluiten bij de cliënt en zijn of haar persoonlijke wensen. Geen therapie is daardoor hetzelfde en sluit aan bij jou als cliënt.

Door een combinatie van inzicht, theorie en praktische handvatten zijn sessies dynamisch en rijk aan ervaring en handvatten. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ellen Huijsmans


Boomstraat 2
3582 KR Utrecht

Psychologen Nederland