Paula Koolmees-Mitrovic

Psycholoog Delft - Schiedam

Nassaulaan 23, 2628 GA Delft

Als je op zoek bent naar professionele en persoonlijke hulp ben je welkom bij mij. 

 

Wie:

Ik ben Paula Koolmees Mitrovic en ben psycholoog. Ik heb een praktijk in Delft en Schiedam. Door mijn werk kan ik mijn liefde voor verhalen en psychologie verbinden. Ik ben in staat om goed te luisteren, ben aardig, respectvol en flexibel. Ik probeer jou zo snel mogelijk van je klachten af te helpen of om te zorgen dat je klachten niet meer terugkomen. Dit doe ik door met jou in gesprek te gaan, je weet zelf meer dan je denkt. Naast dat ik je je probleem en oplossing wil weten, wil ik ook weten wie jij bent, wat je verhaal is en wat je positieve punten zijn.  

Naast psycholoog ben ik moeder van een jongen en een meisje, heb ik twee katten en ben ik getrouwd. Ik houd van lezen, koken, lekker eten en goede films en series. 

Wat& Hoe

Een psycholoog is iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt, maar is ook iemand die met je meedenkt en kijkt. Je kunt dingen leren en trainen, zoals je gedachten, je gedrag. Door te schrijven, inzicht te krijgen, te lezen, te proberen en huiswerk te maken. Afhankelijk van je doelen en je problemen ben je tussen de 5-15 gesprekken kwijt.

En jij?

Iedereen is van harte welkom, iedere leeftijd en achtergrond. Ook van kinderen heb ik kennis. Wil je samen met je partner of een familielid komen? Dit kan ook.

Hoe een afspraak maken:

Neem contact op en dan maken we een afspraak.  


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Paula Koolmees-Mitrovic

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam


Nassaulaan 23
2628 GA Delft

Psychologen Nederland