Delicia Takes.

Psycholoog Hoorn

Nieuwe Steen 25 , 1625 HV Hoorn

Werken aan je gedachten en gevoel bij Psycholoog Hoorn

Elke keer vind ik het weer bijzonder dat iemand met een persoonlijk verhaal bij me komt en ik doe er dan ook alles aan om mijn cliënten te helpen weer verder te komen. Ik doe dit heel praktisch en in het hier en nu.

Je vindt zelf je antwoorden bij Psycholoog Hoorn

Ik weet mensen op hun gemak te stellen aangezien ik van nature een rustig persoon ben. Ik bied je handvatten zodat je zelf weer het leven aankan. Ook laat ik je zelf tot inzicht komen in plaats van je de antwoorden te geven. Als je zelf je antwoorden kan vinden blijft het beter hangen. Therapie is niet alleen in de behandelkamer vandaar dat ik vaak werk met opdrachten die je ook thuis kan maken.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Delicia Takes


Nieuwe Steen 25
1625 HV Hoorn

Psychologen Nederland