Jamila Ekkel

Psycholoog Arnhem

Wassenaarweg 40, 6843 NW Arnhem

Gewoon doen!

Best wel even een drempel, of niet? Om die eerste stap naar 'de psycholoog' te zetten, moet je soms de stoute schoenen aantrekken en het tóch maar gewoon gaan doen. Knap van je dat jij nu die eerste stap hebt gezet!

Mijn naam is Jamila Ekkel en sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als Psycholoog NIP en Mindfulness therapeut. In de praktijk kom ik veel mensen tegen die 'niet zo lekker in hun vel' zitten, om wat voor reden dan ook. Depressief, gespannen of overspannen, misschien zelfs wel burn-out.

Opvallend genoeg komen klachten als burn-out (en de 'bore-out') steeds vaker voor onder twintigers en dertigers. In feite hebben wij in onze moderne hedendaagse maatschappij te veel keuzemogelijkheden en opties, waardoor we gaan twijfelen: is dit wel écht wat ik wil met mijn leven? Is dit wel de juiste partner voor mij? Wil ik reizen? Of nu settlen, huisje boompje beestje, kinderen? Wie ben ik eigenlijk? We voelen ons moe, uitgeput, ongelukkig met de invulling van onze dagen. Een gevoel van niet meer écht voluit te leven. En dat wijten we vaak aan onze omstandigheden (logisch ook), terwijl de oorzaak en daarmee de oplossing voor ons geluk vaak dichterbij ligt dat we denken...

Voel jij je...
... moe, uitgeput, op?
... gespannen, overspannen of zelfs burn-out?
... somber of depressief?
... onzeker of angstig (welke angst dan ook)?


Herken je dergelijke gevoelens bij jezelf en zou je hierover wel eens met iemand willen sparren? Ik kan je handvatten bieden om de vicieuze cirkel waar je nu in zit, te doorbreken. Neem gerust contact met mij op, wellicht tot gauw!


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Jamila Ekkel


Wassenaarweg 40
6843 NW Arnhem

Psychologen Nederland