Petra van der Graaf

Psycholoog Houten

Regentenland 41, 3994 tz Houten

Ik leer jezelf te helpen

Zelf heb je al diverse dingen geprobeerd en je merkt dat je er zelf toch niet uitkomt. Dan is het goed om de stap naar professionele ondersteuning te maken. Door inzicht te krijgen in wat er op onbewust niveau bij je speelt leer je jezelf beter begrijpen en leer je nieuwe handvatten om grip te krijgen op jezelf. 

Mijn manier van werken is verheldering en begrip brengen. Je vult jouw rugzak bij mij met nieuwe strategieën om met jouw problemen om te gaan. Om nieuwe resultaten te krijgen, moet je namelijk ook andere dingen ondernemen. Wie hetzelfde blijft doen, zal hetzelfde resultaat krijgen.

Korte stukjes theorie worden afgewisseld met concrete oefeningen. Soms wat confronterend en altijd heel inzichtelijk. Je voelt je na een aantal sessies weer meer in je kracht en kan je eigen problemen weer aan. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Petra van der Graaf


Regentenland 41
3994 tz Houten

Psychologen Nederland