Mariëlle Koek

Psycholoog Tilburg

Ringbaan-oost 102, 5013 CD Tilburg

Ik help jou

 Ik werk vanuit een diepgewortelde nieuwsgierigheid naar wat mensen vormt, beweegt en verandert. Ik vind het belangrijk dat we samenwerken in het proces van verandering waar je in zit. Dat betekent dat we afstemmen en overleggen over wat wel of niet werkt. De bedoeling is dat je zo snel mogelijk weer zelf verder kunt vanuit de nieuwe inzichten en handvatten die je hebt gekregen.

Ik heb een schat aan methodieken etc. dus het is niet dat ik vanuit een vaststaande methodiek of een protocol werkt. Ik heb wel ervaren dat de manier van kijken vanuit de krachten in ieder mens zorgt dat je weer regie kunt nemen. Bewust worden van de gedachten die je vaak onbewust sturen maakt ook dat jij weer zelf kunt gaan sturen. De hechting en veiligheid die je ervaart in je leven en relaties hebben ook veel impact. Ik geef zowel individuele als relatie- en gezins therapie. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Mariëlle Koek


Ringbaan-oost 102
5013 CD Tilburg

Psychologen Nederland