Theodoor Gerrits

Psycholoog Ermelo Harderwijk

Kamperfoeliehof 29, 3852 GD Ermelo

 Zelden één oorzaak

Als functioneren, leren of presteren niet (meer) gaat zoals gewenst, dan is daar in mijn ogen zelden één oorzaak voor aan te wijzen. Vandaar dat ik zowel de kennis van de psychologie, de biologie en het sociale netwerk gebruik om tot een antwoord op de hulpvraag te komen. Dit staat ook wel bekend als het biopsychosociale model.

Naast praten en vragen, krijg ik ook informatie door te meten: vragenlijsten en psychofysiologisch onderzoek. 'Kop en lijf' werken immers samen. Kijk maar naar burn-out, wedstrijd-stress of depressie: de psyche heeft invloed op lichaam en gezondheid...en andersom.

Ik werk oplossingsgericht vanuit jouw mogelijkheden en beperkingen. Mijn praktische aanpak wordt positief ontvangen. Niet alleen praten, ook zelf actie ondernemen. Te denken valt aan biofeedback, neurofeedback of runningtherapie. Hierdoor leer je weer zelf contrôle te hebben over lichaam en geest. En ben je niet meer een speelbal van omstandigheden of anderen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Theodoor Gerrits


Kamperfoeliehof 29
3852 GD Ermelo

Psychologen Nederland