Sarah Jansen

Psycholoog Almere & Amsterdam

Arubapier 27 , 1339 KA Almere

Persoonlijk Behandeling Bij Psycholoog Almere & Amsterdam

Als je bij Psycholoog Almere & Amsterdam in behandeling komt heb je aan mij een betrokken en deskundige psycholoog die waar nodig out of the box denkt. Ik zie je niet als persoon met klacht, maar als een individueel persoon. Tijdens de consulten is er veel ruimte voor humor. We hoeven het immers niet zwaarder te maken dan nodig is.

Het gaat om jou

Ik zeg bewust in samenspraak, jij moet je namelijk prettig voelen bij de behandeling. Het gaat immers om jou, niet om mij. Daarom kijk en denk ik altijd vanuit jou en jouw behoeften, naar wat jij wil en wat voor jou goed voelt. Ik kan en ga het niet van je overnemen, maar ik geef je wel de tools zodat je het je eigen maakt en zelf weer verder kunt.

Daarom is het belangrijk om de behandeling breder te trekken dan alleen gesprekken en de dingen die we bespreken ook toe te passen in het dagelijks leven. In overleg met jou geef ik je huiswerkopdrachten. Je leert immers door te doen! Natuurlijk doe ik dit altijd in samenspraak met jou, zodat jij je altijd prettig voelt bij de opdrachten en oefeningen die ik je meegeef.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Sarah Jansen


Arubapier 27
1339 KA Almere

Psychologen Nederland