Linda Cornelisse

Psycholoog Hoorn

Nieuwe Steen 25 , 1625HV Hoorn

Psycholoog Hoorn

Ik werk op een warme, vakkundig en betrokken manier. Mijn cliënten zijn belangrijk voor me, je welzijn is belangrijk voor me. Je zult merken dat ik dicht bij je sta en je echt ondersteun in de weg die je gaat. Ik vind dat belangrijk – voor jou, maar ook voor mezelf, het geeft waarde aan mijn werk.

Vind je kracht

De kern van mijn werk is je weer in contact brengen met jezelf. Met de diepe waarden die je bewegen, je oprechte dromen en jouw persoonlijke kwaliteiten. De meeste mensen bewegen in de loop van een leven een beetje van zichzelf weg. Er lijkt je ook zo veel te overkomen, je wordt geleefd. En dan ineens loop je vast en kunt niet meer alleen verder. Wat je ook probeert, het lukt niet. Je hebt zelfs niet meer het vermogen echt bij jezelf te rade te gaan.

Psycholoog Hoorn helpt je verder

Tijdens de behandeling sta jij centraal. Dat is de kern van de behandeling. Jouw kijk op de wereld, jouw manier van werken, gevoelens en gedachten zijn belangrijk. Ik bekijk de wereld vanuit jouw perspectief en behandel je van daaruit. De meeste cliënten vinden dit plezierig omdat er geen stappen gezet worden die groter zijn dan je aankunt en de manier van behandelen helemaal bij jou aansluit.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Linda Cornelisse


Nieuwe Steen 25
1625HV Hoorn

Psychologen Nederland