Aerjen Tamminga

Psycholoog Tilburg

Kruisvaardersstraat 32e , 5021 BE Tilburg

Persoonlijk en betrokken

Mijn werkwijze is betrokken en persoonlijk maar altijd wetenschappelijk onderbouwd. Eerst vormen we een beeld van wat er speelt, waarna we in samenspraak de insteek voor behandeling bepalen. Natuurlijk geef ik jou hierbij advies over wat het beste werkt en wat tegelijk aansluit op jouw manier van denken en voelen.

 

Wat kan je verwachten van Psycholoog Tilburg

Ik heb een groot scala aan behandeltechnieken dat is belangrijk want niet iedereen reageert en werkt hetzelfde; Soms wilt iemand concreet aan het werk gaan, dan starten we met oefeningen, terwijl een ander alleen tot rust wilt komen of op zoek is naar inzicht. Ik ben dus bekend met de verschillende manieren om jouw doelen te bereiken. Zodoende vind ik de methodiek die het best past bij jouw stijl van leren.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Aerjen Tamminga


Kruisvaardersstraat 32e
5021 BE Tilburg

Psychologen Nederland