Henrike Van der Velde

Psycholoog Leeuwarden

Jacob Catsplein 1 , 8913 CS Leeuwarden

Aan de slag bij Psycholoog Leeuwarden

We beginnen bij Psycholoog Leeuwarden met een intakegesprek, zo maken we kennis met elkaar. Je doet je verhaal en we beschrijven je klacht. Ik wil je beter leren kennen, wie je bent en wat belangrijk voor je is. Vervolgens maken we een plan. Waar wil je naartoe, wat is je doel? Aan de hand hiervan maken we een behandelplan. Dit doen we samen, jij mag altijd aangeven wat je al dan niet aanspreekt en hoe jij over de verschillende onderdelen van het behandelplan denkt.

Zelf weer verder
Tijdens de behandeling krijg je meer zicht op jezelf, je leert jezelf beter kennen. Je weet wat je kunt en wat je echt belangrijk vindt. Daarbij geef ik je middelen om jezelf te helpen. Met de behandeling kun je niet alleen nu, maar ook in de toekomst vooruit. De handvaten die ik je geef kun je ook op een later moment inzetten.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Henrike Van der Velde


Jacob Catsplein 1
8913 CS Leeuwarden

Psychologen Nederland