Eva Idelenburg

Psycholoog Amsterdam

Molenpad 15B , 1016 GL Amsterdam

Perspectief, reflectie en inzicht bij Psycholoog Amsterdam

Vanuit mijn praktijk in Amsterdam werk ik met persoonlijke betrokkenheid, gezond verstand en intuïtie. Samen gaan we aan de slag om je verder te helpen.Ik geef je inzicht en helderheid over je klacht en help je zelfredzaam te maken zodat je leert hoe je het beste met je klacht om kunt gaan.
 

Behandeling op maat bij Psycholoog Amsterdam

Iedereen is anders en daarom is zijn de behandelingen op maat. Het vinden van de therapievorm die bij jou past is hierbij van groot belang. Jij moet je prettig voelen bij de behandeling en gemotiveerd zijn om te werken aan je klacht. De behandeling vraagt motivatie, inzet, openhied en eerlijkheid. Je zult zien dat we dan snel vooruitgang maken. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig.


Ik sta dicht bij mijn cliënten, jouw welzijn staat centraal in mijn werk.
Ik ben empathisch, betrokken en warm. Humor is ook belangrijk - gesprekken hoeven niet altijd zwaar te zijn.Soms zal ik je als psycholoog ondersteunen en op andere keren meer stimuleren. Ik geef je perspectief, inzicht en reflectie.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Eva Idelenburg


Molenpad 15B
1016 GL Amsterdam

Psychologen Nederland