Margreet Bijkerk

GZ Psycholoog Winterswijk

Burgermeester Bosmastraat 3, 7101 DE Winterswijk

Bij verdriet, angst en pijn, vergeet een mens vaak hoe fijn het leven kan zijn en dat elke dag iets moois in petto heeft. Merkt u dit ook en bent u niet meer in staat om goed te functioneren,  dan wil ik u helpen het mooie in uw leven terug te vinden. De problemen die u zelf of uw kind ervaart, hoeft u niet alleen op te lossen. Hiervoor kunt  u terecht bij Widdershins, wellicht kan ik u verder helpen door middel van diagnostiek en behandeling..

Als u na de diagnostische fase akkoord gaat met het voor u persoonlijk opgestelde behandeldoel, wordt een bijpassend behandelplan opgesteld om het gestelde doel te bereiken op een, snelle en duurzame manier. Hierbij wordt optimaal gebruik wordt gemaakt van het zelf lerend vermogen van uw hersenen en het zelf genezend mechanisme van uw lichaam. Het is de bedoeling dat u meer inzicht in uw eigen functioneren krijgt en leert veranderingen aan te brengen in uw doen en laten waardoor de klachten snel af nemen en u weer meer van het leven kunt genieten.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Margreet Bijkerk

Mijn Wachtlijsten

Als gz-psycholoog ben ik verplicht de verschillende wachttijden in mijn praktijk te vermelden.

aanmelding tot intake Aanmeldwachttijd: 2 weken
intake tot behandeling Behandelwachttijd: 3 weken
Bijgewerkt op:

Meer over wachtlijsten

Burgermeester Bosmastraat 3
7101 DE Winterswijk

Psychologen Nederland