Ralph Tinnemans

Psycholoog Utrecht - Zwolle

Hooghiemstraplein 161, 3514 AZ Utrecht - Zwolle

Psycholoog Utrecht - Zwolle

Mijn naam is Ralph Tinnemans, ik ben Psycholoog en geef Mindfulness-cursussen. Samen met mijn collega Psycholoog Nynke Schukking behandel ik volwassenen met Rouwverwerkingsproblemen, Trauma met EMDR therapie, Burn-out/Stress, psychosomatische problemen en ADHD. 

 Mijn visie als therapeut

Als therapeut sta ik voor een duidelijke en doelgerichte aanpak, maar altijd vanuit een basis van betrokkenheid, transparantie en veiligheid. Met mildheid en begrip proberen we uw situatie in kaart te brengen en doelen te stellen.

 Ik maak gebruik van meerdere behandelmethodes: de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, EMDR en de ACT/mindfulness. Daarbij kijken we samen welke methode het best bij u aansluit.Heeft u het vermoeden van ADD of ADHD dan doe ik ook de diagnostiek passend hierbij. 

 Sinds 2005 ben ik werkzaam in de eerstelijnszorg en sindsdien gespecialiseerd tot Cognitief Gedragstherapeut (VGCt). Als therapeut deed ik veel ervaring op met de behandeling van chronische darmpatiënten, van angst –en stemmingsproblemen, emotionele verwerkingsproblemen, overspanning/burn-out en diagnostiek en behandeling van ADHD.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ralph Tinnemans

  • Geen wachtlijst!
  • Snel op afspraak
  • Ook bij je thuis
  • Ook in Amsterdam

This adres could not be found by google.

Hooghiemstraplein 161
3514 AZ Utrecht - Zwolle

Psychologen Nederland