Ilona Verstegen

Steegstraat 5
6041 EA Roermond

Mijn social media:

Facebook Twitter Linkedin

Ilona Verstegen

De Verstegen Kliniek

Steegstraat 5, 6041 EA Roermond


Persoonlijke aandacht voor psyche en gezondheid

De Verstegen Kliniek helpt je om te werken aan een betere psychische gezondheid. Wij bieden een laagdrempelige behandeling aan voor uiteenlopende psychische klachten bij volwassenen en kinderen. Heb je last van stressgerelateerde klachten zoals een (dreigende) burnout of depressie? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Wij bieden tevens een passende behandeling aan voor AD(H)D, aandachtsproblemen en slaapproblemen, zonder medicatie en met een blijvend effect.

Hét alternatief voor behandeling met pillen of alleen maar praten
Wij gaan ervan uit dat je klachten invloed hebben op je psyche én op je lichaam. Wij bieden een complete behandeling aan. De behandeling bestaat uit een geïntegreerde aanpak op basis van Cognitieve Gedragstherapie, Biofeedback en/of Neurofeedback. Door deze wetenschappelijk onderbouwde methoden breng je je geest en lichaam weer in balans. Ons doel is dat je weer van het leven kunt genieten en je talenten tot uiting kunt brengen!

Waarom deze behandeling?
Onze behandeling bestaat uit methoden die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Wij combineren inzichten uit de neuropsychologie, psychofysiologie en psychotherapie. Wereldwijd is er met de afzonderlijke behandelmethoden veel ervaring opgedaan en zijn er goede resultaten geboekt.

Je kan onze behandeling zien als een PLUS-behandeling. We bieden een alternatief voor behandeling met medicatie. We combineren gesprekstherapie met een actieve training gericht op je lichaamssignalen. Door een persoonlijke en passende aanpak werken we niet alleen aan het verminderen van je klachten, maar vooral aan het verbeteren van je gezondheid!


Overzicht: