Dick Jeronimus

Oudeweg 65
9608PK Westerbroek

Dick Jeronimus

Praktijk Dick Jeronimus

Oudeweg 65, 9608PK Westerbroek


Profiel Dick Jeronimus

Persoonlijk
Als psycholoog heb ik ruim 30 jaar ervaring in de behandeling van mensen met diverse klachten. Nog steeds ben ik gefascineerd door de mogelijkheden van mensen om hun klachten en problemen te onderzoeken en de last daarvan te verlichten. Samen zoeken naar uw ( verborgen) krachten om een kwalitatief beter bestaan op te bouwen blijf ik heel betekenisvol vinden. Ik heb praktijkadressen in Groningen en Westerbroek (vlakbij Groningen, Haren)


Werkwijze:

Op basis van gemodificeerde ( geen boekjes-psychologie) inzichtgevende behandeling is het heel goed mogelijk de betekenis van klachten te doorgronden en deze langzamerhand te verminderen. Daarvoor is het belangrijk om terug te gaan in de ( emotionele ) geschiedenis. We gaan echter alleen “graven” als dat zin heeft. Belangrijk is dat uzelf de motor bent van de behandeling. “ Van overleven naar leven” en “van vrees naar hoop” zijn wezenlijke bouwstenen van uw behandeling.


Kwalificaties:
BIG-geregistreerd GZ-psycholoog, NIP- psycholoog, lid van NVVP.

Contact    
Voor nadere uitgebreidere informatie zie : www.dickjeronimus.nl  Mocht u informatie wensen, bel me dan gerust. Dit kan dagelijks, ook in het weekend tot ca. 22.00 uur.


Overzicht: