Lea van der Eem

Spiritueel Psycholoog Herveld

De Zandakkers 12, 6674 DJ Herveld

(Spiritueel) Psycholoog Herveld

Vanuit mijn praktijk Helder BewustZijn in Herveld (regio Arnhem-Nijmegen) begeleid ik sinds 2003 volwassenen en jongeren. Ik ben opgeleid als psycholoog en heb me daarna ontwikkeld in begeleiding vanuit spiritualiteit.

Mijn hooggevoeligheid geeft mij de mogelijkheid de dieperliggende oorzaken achter jouw klachten aan te voelen. Ik werk vanuit eigen ervaring, gevoel en intuïtie. Ik sluit aan bij wat er voor jou op dit moment nodig is om te groeien en verder te komen met de onderwerpen waar jij in vast loopt. Mijn begeleiding is ervaringsgericht. Dus niet alleen begrijpen met je hoofd, maar voelen in je lichaam. Ik begeleid mensen naar een dieper contact met zichzelf.

Als ervaringsdeskundige ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van hooggevoelige mensen (HSP).

Belangrijk voor mij is een gelijkwaardige relatie. Ik bied jou ondersteuning in jouw zoektocht naar je eigen wijsheid. Mijn cliënten vinden meer rust in zichzelf, krijgen meer (zelf)vertrouwen en gaan sterker in het leven staan.

Ik werk persoonlijk, warm en betrokken, vanuit een stevige verbinding met mijzelf.
Door de moeilijke dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt, heb ik veel ervaring met innerlijke ontwikkeling. Ik heb een enorme drijfkracht om de diepte in te gaan.

Er zijn geen wachttijden, meestal lukt het om binnen een week een afspraak te plannen.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Lea van der Eem


De Zandakkers 12
6674 DJ Herveld

Psychologen Nederland