Hans Broekhuizen

Hoeksedijk 99
3299 AE Maasdam

Hans Broekhuizen

Psych. Adv. Bur. De Driehoek

Hoeksedijk 99, 3299 AE Maasdam


De Driehoek is een kleinschalig onderwijspsychologisch adviesbureau gespecialiseerd in school- en beroepskeuze, dat u (en uw kind) kan helpen met onderwijskundige adviezen in de breedste zin van het woord.

Voor wie?

Voor scholieren van het basisonderwijs tot en met de examenklassen van het voortgezet onderwijs, die vragen of problemen hebben met betrekking tot geschiktheid, vervolgopleiding, vakkenpakketkeuze, beroepskeuze en huiswerkproblemen. Voor studenten die twijfelen of hun studie wel de juiste is en voor werkenden die zich afvragen of hun baan bij hun mogelijkheden en karakter past.

Wat kan “de Driehoek” u bieden?

De Driehoek brengt u een advies op maat, dat wil zeggen; een op het individu gericht advies, dat zo uitgebreid kan zijn als u wenst. 

Bijvoorbeeld een enkelvoudige intelligentietest, om in korte tijd een IQ-bepaling te geven. Of een uitgebreid onderzoek, waarin behalve het IQ ook doorzettingsvermogen, faalangst, welbevinden op de huidige opleiding, aanleg voor diverse vakken en beroepsinteresse onderzocht worden.

Praktische voorbeelden die veelvuldig aan bod komen: de schoolkeuze na groep 8 basisschool, het kiezen van een vakkenpakket of studiehuisprofiel, vervolgkeuze voor studie of beroep na het eindexamen, geschiktheidsvragen voor een opleiding of beroep.

 


Overzicht: